Priser

Lave driftsomkostninger

Bid Partner har fokus på at holde driftsomkostningerne så lave som muligt, hvilket gør det muligt at tilbyde vores kunder en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – ofte 30-40 % billigere end de større konsulenthuse.

Vi arbejder målrettet, fokuseret og sikkert mod de konkrete udbudsprojekter og gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt.

Dette kommer såvel jer som os til gode. I får øget vinderchancerne i jeres tilbud betragtelig til en fair pris, som oftest kun udgør få procent af den kontrakt, I vinder – og vi får kalenderen fyldt med en masse spændende udfordringer.

Vi fastsætter prisen for tilbudsarbejdet, når vi efter et uforpligtende og gratis møde har haft en god snak om jeres behov og ønsker og gennemgået opgaven og udbudsmaterialet. Nogle udbud er naturligt nok mere tidskrævende og komplicerede end andre – og det er vigtigt, at vi ikke starter en tilbudsproces, hvis vi vurderer, at vinderchancerne er for små i forhold til den omkostning, der er forbundet med at udarbejde tilbuddet.


Enkeltaftaler eller længerevarende samarbejder

Vi tilbyder både enkeltaftaler pr. udbud eller længerevarende samarbejdsaftaler over 1-2 år.

Prisen for en enkeltaftale fastsættes ud fra den estimerede tid til løsningen af opgaven og en fast lav timepris, som aftales, inden vi går i gang med arbejdet.

Længerevarende samarbejdsaftaler er eksklusivaftaler, som sikrer jer, at vi i hele aftaleperioden ikke arbejder for andre end jer indenfor den branche, I arbejder i. Samtidig bliver timeprisen lavere, jo flere opgaver I ønsker løst i aftaleperioden, og vi oparbejder typisk et godt netværk i og kendskab til jeres virksomhed, som gør os i stand til at udarbejde tilbud hurtigere og mere effektivt.