Nyheder

Klar til nye tilbudsopgaver efter et forrygende første halvår som selvstændig

april 2019

Hvordan vinder man et udbud med et tildelingskriterium på 80/20-vægtning af pris/kvalitet, selvom man ikke er billigst? Hvordan lægger man en prisstrategi i et rent pristilbud, så man øger vinderchancerne med 30 % uden at reducere sin indtjening? Hvordan ser virkeligheden ud efter endt udbud, og hvordan kan det bruges i sin tilbudsgivning?

Efter et forrygende første halvår som selvstændig Bid Manager med vundne kontrakter for ca. 150 mio. kr. i konkurrence mod de største i branchen, er jeg igen klar til nye tilbudsopgaver.

Selvom vi er midt i sommerferien, annonceres der hver dag mange interessante udbud, så det er om at holde øje og være hurtig på tasterne, hvis man skal nå at lave nogle skarpe tilbud med nogle gode vinderchancer.

Hvis I er presset på tid og ressourcer og gerne vil have hjælp til dette eller blot er nysgerrige og gerne vil høre mere, så giv mig et kald på 4272 6500 eller send mig en mail på lars.green@bidpartner.dk.

God sommer! 😊

Vil du vide mere?

Kontakt Bid Manager Lars Green på tlf. 4272 6500 for en snak eller et møde og lad os afprøve samarbejdet på et konkret udbud.