Om Bid Partner

Hvorfor vælge Bid Partner?

Bid Partner hjælper virksomheder i tilbudsprocessen med udbudsanalyse, tilbudsskrivning, kalkulationer, prisstrategi, konkurrentanalyse samt generel sparring og rådgivning – baseret på mere end 30 års erfaring inden for udbud og tilbud.

Vi skræddersyer vores løsninger til jeres behov og budget og påtager os det fulde ansvar for hele tilbudsprocessen fra start til slut – eller udvalgte dele efter jeres ønsker.

30 års erfaring med både udbud og tilbud

Solid konsulenterfaring med mange udbudsprojekter fra bl.a. Frederiksberg, Københavns, Holbæk og Gribskov Kommune kombineret med gennemførelsen af mere end 500 konkrete tilbudsprojekter for nogle af landets største virksomheder er jeres sikkerhed for kompetent rådgivning og tilbudsassistance.

Gode samarbejdsevner og løsningsorienteret

Vi er bevidste om, at vores kunder investerer i rådgivning og tilbudsassistance med en forventning om et afkast, og vi har derfor en seriøs og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Det handler om at vinde - og vi arbejder effektivt og løsningsorienteret i alle faser af tilbudsprocessen på at matche vores kunders virksomhed bedst muligt op imod den udbudte opgave.

Dokumenteret høj kvalitet og lav pris

Med solid praktisk erfaring fra begge sider af bordet står vi stærkt i konkurrencen om at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige tilbudsrådgivning og hjælp. Vi har mange konkrete eksempler på opgaver, hvor vi har fået evalueret vores kunders tilbud bedre end mange større og umiddelbart stærkere tilbudsgivere. Vi gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt og tager udgangspunkt i praktiske erfaringer, som har vist sig at virke i andre sammenhænge. Vi arbejder effektivt og vedholdende med stramme tidsplaner, ingen overflødige og fordyrende overheadomkostninger, hvilket sikrer vores kunder lavere rådgivningspriser end gennemsnittet inden for branchen.

Kvalificeret udbudsovervågning

Bid Partner tilbyder effektiv og kundetilpasset udbudsovervågning. Få dagligt alle relevante udbud fremsendt pr. mail med highlights af de væsentligste egnethedskrav og konkurrenceparametre, uden I skal bruge tid på at sætte jer ind i materialet, så I let og hurtigt kan vurdere, om det er noget, vi skal sætte i gang.

Kompetencer hos Bid Partner

Solid praktisk erfaring

30 års solid praktisk erfaring med gennemførelsen af konkrete udbud og tilbud. Her vægter praktik højere end teori. 

Begge sider af bordet

Vi har erfaring fra begge sider af bordet. Vi ved, hvordan den offentlige udbudskonsulent/indkøber vurderer jeres tilbud. 

Resultatorienteret

Vi har en praktisk og resultatorienteret tilgang til opgaven. Her er det ikke nok at være med. Det handler om at vinde.

Teksten mellem linjerne

Vi er eksperter i at gennemskue et udbudsmateriale og ved hvad der er væsentligt, og hvad der ikke er. Vi ved, hvor de kritiske formuleringer er. 

Juridiske kompetencer

Vi har et indgående kendskab til alle de juridiske spilleregler samt et godt netværk af specialister, som involveres i nødvendigt omfang. 

Projektplanlægning

Med en klar projektplan, ansvarsfordeling og præcise deadlines sikrer vi, at opgaven altid løses til tiden. 

Effektivt og grundigt overblik

Vi skaber et tydeligt og præcist overblik over opgaven og går direkte til sagen. 

Stærk kommunikation

Vi ved, hvordan tilbudsteksten skal udarbejdes og formuleres, så den matcher de opstillede konkurrencekrav bedst muligt. 

360 graders udbudsanalyse

Vi læser udbuddet med kommercielle, udbudstekniske og juridiske briller, således at udbudsmaterialet vinkles fra alle sider, hvilket øger jeres vinderchancer betragteligt. 

Citater fra kunder
“Dejligt at få evalueret sit tilbud af ”Ordregiver” inden aflevering. Det gav os mulighed for at forbedre nogle tilbudsbeskrivelser og justere priserne.”
“Bid Partner bruger tid på at sætte sig ind i og forstå vores virksomhed, så der etableres et reelt partnerskab om tilbuddet.”
“Professionelt og effektivt tilbudsarbejde, som resulterede i en markant omsætningsvækst og forøgelse af medarbejderstyrken.”
”Vi fik mange gode idéer til, hvordan vi kunne styrke vores virksomhed og øge vinderchancerne til fremtidige udbud.”
”Arbejdsformen og kommunikationen med Bid Partner er enkel og ligefrem. Vi arbejder meget konkret med opgaven, og det er meget tydeligt, hvilke roller, vi alle har.”
”Der handles hurtigt og effektivt. Vi var i gang med tilbuddet samme dag, som vi kontaktede Lars.”