Om Bid Partner

Bid Partner er en professionel konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i at udarbejde vindende tilbud på offentlige udbud.

Det er stiftet af Lars Green, som har mere end 25 års praktisk erfaring med offentlige udbud og privat tilbudsgivning fra begge sider af bordet.

Se hans profil her: Lars Green | Linkedin

Lars er uddannet civiløkonom, HA suppleret med lederuddannelse indenfor godt købmandskab fra Salling Group og Professionel Service Management fra ISS – samt masser af praktisk erfaring med udbud, tilbudsgivning, projektledelse, kontraktstyring, analyse, planlægning, business controlling, kalkulationer, effektiviseringer og meget mere.

Karrieren omfatter i alt 18 års erfaring fra ISS og ISS-beslægtede virksomheder primært med kunder i den offentlige sektor, herunder især kommuner, skoler, daginstitutioner, hospitaler, plejehjem, hjemmepleje mv.

Efterfølgende 8 år på den anden side af bordet som offentlig ansat udbudskonsulent i Holbæk, Frederiksberg og Københavns Kommune med gennemførelsen af en lang række udbud indenfor bl.a. serviceområdet og ældreområdet.

Og de seneste 2 år som full-time selvstændig Bid Manager i Bid Partner.

"Jeg hjælper private virksomheder i alle aspekter af udbudsprocessen, også lang tid før et udbud annonceres, hvor det kan være en stor fordel at være aktiv og bidrage med ideer og input til den offentlige ordregiver om markedsmæssige forhold, produkter, ydelser, kravspecifikation, prismekanismer, tilbudslister mv. - og efter et udbud, hvor alle tilbuddets fordele skal realiseres og implementeres i daglig drift.

Jeg kombinerer godt købmandskab med mit kendskab til de spilleregler og mekanismer, der gælder for offentlige udbud, hvilket samlet set øger jeres vinderchancer betragteligt.

Jeg gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt men arbejder effektivt og målrettet mod den konkrete opgave, hvilket sikrer jer en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris"/Lars Green.


www.bidpartner.dk - Tlf. 4272 6500 - lars.green@bidpartner.dk - CVR. 30973593