Om Bid Partner

Specialiseret konsulentvirksomhed indenfor tilbudsgivning på offentlige udbud

Bid Partner er en professionel konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i at udarbejde vindende tilbud på offentlige udbud.

Det er stiftet af Lars Green, som har mere end 25 års praktisk erfaring med udbud og tilbudsgivning fra begge sider af bordet.

Se hans profil her og connect gerne: Lars Green | Linkedin

Lars er uddannet civiløkonom, HA - suppleret med lederuddannelser fra Salling Group og ISS – og har masser af praktisk erfaring med udbud, tilbudsgivning, projektledelse, kontraktstyring, analyse, planlægning, business controlling, kalkulationer, effektiviseringer og meget mere.

18 års erfaring som privat tilbudsgiver

Karrieren omfatter i alt 18 års erfaring fra ISS med bl.a. tilbudsgivning af FM-ydelser og ældrepleje til den offentlige sektor .

8 års erfaring som offentlig udbudskonsulent

Efterfølgende 8 år på den anden side af bordet som offentlig ansat udbudskonsulent i Holbæk, Frederiksberg og Københavns Kommune med gennemførelsen af en lang række udbud indenfor bl.a. serviceområdet og ældreområdet.

3 års erfaring som selvstændig Bid Manager

Og de seneste 3 år som selvstændig Bid Manager i Bid Partner:

"Bid Partner hjælper private virksomheder i alle aspekter af udbudsprocessen - også lang tid før et udbud annonceres, hvor det kan være en stor fordel at være aktiv og bidrage med ideer og input til den offentlige ordregiver om markedsmæssige forhold, produkter, ydelser, kravspecifikation, prismekanismer, tilbudslister mv. - og efter et udbud, hvor alle tilbuddets fordele skal realiseres og implementeres i daglig drift.

Bid Partner kombinerer godt købmandskab med et solidt kendskab til og erfaring med de spilleregler og mekanismer, der gælder for offentlige udbud, hvilket samlet set øger tilbudsgivernes vinderchancer betragteligt.

Vi gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt men arbejder effektivt og målrettet mod den konkrete opgave, hvilket sikrer tilbudsgiverne en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Bid Partner har en dokumenteret høj win-rate".

/Lars Green

www.bidpartner.dk - Tlf. 4272 6500 - lars.green@bidpartner.dk - CVR. 30973593