Nyheder

Sommeren står for døren… ☀

juni 2022

På en dag, hvor temperaturen kravler op over 25 grader, er det oplagt at lave en kort sommerstatus.

Det har været endnu et forrygende halvår med knap 100 udbudsprojekter indenfor mange forskellige områder med resultater, vi godt kan være stolte over. De fleste af vores samarbejdspartnere har været med fra starten i 2018, og mange nye er kommet til. Så alt er godt 😊

Vi udarbejder, i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, skræddersyede løsninger på de enkelte udbud, som matcher de opstillede krav bedst muligt. Vi rådgiver om den rigtige prissætning, som øger såvel vinderchancer som den efterfølgende indtjening betragteligt. Vi bidrager med at udvikle vores kunders tilbudsløsninger ud vores kendskab til de behov og ønsker, som det offentlige marked efterspørger.

Vores arbejdsform er præget af godt købmandskab, sund fornuft, effektive arbejdsprocesser og en løsningsorienteret og praktisk tilgang – til konkurrencedygtige priser, hvor alt overflødigt overhead er skåret væk.

Den næste måneds tid kører vi på nedsat tid – men holder ikke lukket, da der fortsat skubbes udbud ud over rampen, og dem vil vi gerne være med til at samle op. Så hvis I står med et konkret udbud, som I gerne vil byde på, men mangler ressourcer til at håndtere det, så ringer I bare. Tlf. 4272 6500.

God sommer! 😎

Vil du vide mere?

Kontakt Bid Manager Lars Green på tlf. 4272 6500 for en snak eller et møde og lad os afprøve samarbejdet på et konkret udbud.