Nyheder

Status efter et travlt år som selvstændig tilbudsrådgiver

januar 2020

38 tilbudsprojekter med en samlet kontraktværdi på over en mia. kr. fordelt på 9 forskellige brancher. Det er status efter et travlt år som selvstændig tilbudsrådgiver 😊

Med 10 års erfaring som offentligt ansat udbudskonsulent og Contract Manager og før den tid en baggrund som privat leverandør og tilbudsgiver, startede jeg for et års tid siden virksomheden Bid Partner, som hjælper private virksomheder med at udarbejde tilbud på offentlige udbud.

Vi har været dygtige til i fællesskab at skrive og prissætte vores tilbud, så de matcher præcis de krav og ønsker, som kunderne efterspørger, og i langt de flest tilfælde er det lykkedes at vinde konkurrencen – selv over større og mere etablerede virksomheder.

2020 ser ud til at fortsætte med endnu mere turbo! Jeg glæder mig i disse dage over at kunne gå i gang med eller afslutte 6 tilbudsprojekter, som alle har deadline i januar.

Hvis I er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at vinde nogle af de udbud, som annonceres i 2020, så giv mig et ring på 4272 6500 eller send mig en mail på lars.green@bidpartner.dk.

Vil du vide mere?

Kontakt Bid Manager Lars Green på tlf. 4272 6500 for en snak eller et møde og lad os afprøve samarbejdet på et konkret udbud.