Om os

30 års erfaring med udbud og tilbud

Kompetent rådgivning og tilbudsassistance baseret på solid konsulenterfaring med mange udbudsprojekter fra bl.a. Frederiksberg, Københavns, Holbæk og Gribskov Kommune kombineret med gennemførelsen af mere end 500 konkrete tilbudsprojekter for nogle af landets største virksomheder.

Dokumenteret høj kvalitet og fair priser

 Vi gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt og tager udgangspunkt i praktiske erfaringer, som har vist sig at virke i andre sammenhænge. Vi arbejder effektivt og vedholdende med stramme tidsplaner, ingen overflødige og fordyrende overheadomkostninger, hvilket sikrer vores kunder lavere rådgivningspriser end gennemsnittet inden for branchen.

Tillidsfuldt og loyalt samarbejde

Vi er bevidste om, at vores kunder investerer i rådgivning og tilbudsassistance med en forventning om et afkast, og vi har derfor en seriøs og resultatorienteret tilgang til opgaverne baseret på tillid og loyalitet. Vi arbejder effektivt og løsningsorienteret i alle faser af tilbudsprocessen på at matche vores kunders virksomhed bedst muligt op imod den udbudte opgave.

" Vi gør ikke tingene mere kompliceret end højst nødvendigt, men arbejder målrettet efter konkrete resultater"

Lars Green