Om os

30 års erfaring med udbud og tilbud

Kompetent rådgivning og tilbudsassistance baseret på solid viden og erfaring med adskillige udbudsprojekter fra bl.a. Frederiksberg, Københavns, Holbæk og Gribskov Kommune kombineret med gennemførelsen af mere end 1.000 konkrete tilbudsprojekter for nogle af landets største virksomheder. Vi løser små, mellemstore og store udbudsopgaver med kontraktværdier fra et par millioner til flere milliarder kr.

Dokumenteret høj win-rate til konkurrencedygtige priser

 Vi gør ikke tingene mere komplicerede end højst nødvendigt og tager udgangspunkt i praktiske erfaringer, som har vist sig at virke i andre sammenhænge. Vi arbejder effektivt og vedholdende med stramme tidsplaner, ingen overflødige og fordyrende overheadomkostninger, hvilket sikrer vores kunder lavere rådgivningspriser end gennemsnittet inden for branchen.

Tillidsfuldt og loyalt samarbejde

Vi er bevidste om, at vores kunder investerer i rådgivning og tilbudsassistance med en forventning om et afkast, og vi har derfor en seriøs og resultatorienteret tilgang til opgaverne baseret på tillid og loyalitet. Vi arbejder effektivt, koncentreret og løsningsorienteret i alle faser af tilbudsprocessen på at matche vores kunders virksomhed bedst muligt op imod den udbudte opgave. Det handler om at vinde.

" Vi gør ikke tingene mere komplicerede end højst nødvendigt, men arbejder målrettet efter konkrete resultater"

Lars Green